لوله پلیکا ۲۵۰ تا ۶۳ قیمت مناسب ارزان فشار قوی
لوله پلیکا ۲۵۰ – ۶۳ در انواع لوله پلیکا هواکشی _نیمه قوی _فشار قوی و انواع دیگر که در مصارف صنعتی و ساختمانی استفاده میشوند که در ادامه به آن میپردازیم.
لوله پلیکا در سایز های ۲۰ تا ۴۰۰ میلیمتر تولید مشوند.
{ سایزبندی لوله پلیکا و دیگر لوله های پلیمری بر حسب میلیمتر میباشد }
لوله پلیکا برحسب دو عامل کیفیت و وزن قیمت گذاری میگردد . برای هر سایز لوله پلیکا یک وزن استاندارد برای لوله های ناودانی ( هواکشی ) یا سبک , یک وزن استاندارد برای لوله های نیمه قوی یا فاضلابی و یک وزن برای لوله پلیکا قوی مشخص گشته است .
لوله پلیکا 250
همانطور که در جدول فوق مشاهده میکنید وزن چهار سایز لوله اصلی یعنی لوله ۶۳ ( ۴٫۸ ) , لوله ۹۰ (۶٫۳) , لوله ۱۱۰ ( ۹٫۱ ) و لوله ۱۲۵ (۱۱٫۸ ) برحسب کیلوگرم میباشد.
قیمت لوله پلیکا فاضلابی خانگی
در جدول زیر قیمت لوله فاضلابی خانگی در سه سایز (۶۳) ۶ یا ۲ اینچ, ۸(۹۰) یا ۳ اینچ , ۱۰(۱۱۰) یا ۴ اینچ, در ۳ رنج قیمتی را مشاهده میکنید. برند , وزن, ضخامت , کیفیت مواد اولیه و تکنولوژی تولید از مهمترین دلایل تفاوت بین محصولات زیر میباشند. به دلیل تغییر در قیمت مواد اولیه قیمت های جدول لیست قیمت لوله پلیکا تقریبی بوده و ممکن است تغییرات جزیی داشته باشند. برای اطلاع دقیق از قیمت لوله پلیکا در سایز و رنج قیمتی متفاوت و بسته به میزان خرید با فروشگاه تماس حاصل فرمایید.
در لوله کشی فاضلاب داخل ساختمان معمولا سایزهای ۶۳ , ۹۰ , ۱۱۰ و ۱۲۵ و به ندرت سایزهای دیگر مورد استفاده قرار میگیرند .سایز ۱۶۰ در انشعاب اصلی فاضلاب ساختمانهای بلندمرتبه و استفاده از لوله پلیکا سایز ۲۵۰ و بالاتر نیز معمولا برای کانال کشی فاضلاب و زهکشی انجام میشود .
قیمت لوله پلیکاقیمت لوله پلیکا فاضلابی
قیمت لوله پلیکا به عواملی همچون وزن , کیفیت مواد بکار رفته و برند لوله پلیکا بستگی دارد. همانطور که در جدول بالا ملاحظه کردید , لوله های پلیکا در سایزهای مختلف دارای وزن های مختلفی میباشند . علاوه بر این ممکن است در یک سایز لوله چندین وزن مختلف داشته باشیم . به عنوان مثال لوله پلیکا نیمه قوی سایز ۱۱۰ که برای اجرای فاضلاب کشی ساختمان بکار میرود , دارای وزن استاندارد ۹٫۱۰۰ کیلوگرم و ضخامت ۳٫۲ میلیمتر میباشد . تولیدکنندگانی هستند که این لوله را با وزن و ضخامت بیشتر تولید و به بازار عرضه کرده و همچنین کارخانه هایی که با وزن کمتر این نوع لوله را تولید میکنند .
بدیهی است که با افزایش وزن لوله قیمت آن نیز افزایش پیدا کند , اما این میزان افزایش تنها به وزن بستگی نداشته و برندهای معروف همچون لوله پلیکا گلپایگان و دیگر مارکهای معروف علاوه بر پارامتر وزن بسته به شهرت خود یک مقداری قیمت بالاتری هم در نظر میگیرند . البته نباید کیفیت بالای مواد اولیه این شرکتها و همچنین بالاتر بودن هزینه تولید همانند ماشین آلات تولید و سیستم کنترل کیفیت آنها را در این زمینه نادیده گرفت .
برندهای معروف لوله قیمت لوله پلیکا را در کنار اتصالات مربوطه در قالب یک لیست قیمت واحد عرضه کرده و معیار خرید و فروش لوله پلیکای این برندها لیست قیمت لوله و اتصالات پلیکا میباشد .
اما در کنار مارکهای خاص لوله پلیکا تولید محصولات لوله اتصالات پلیکا در خارج از محدوده استاندارد نیز برای اهدافی مانند هواکش , تهویه و حتی فاضلاب نیز انجام میشود . این تولیدات معمولات برندهای معمولی و کمتر مشهور هستند که البته میزان مصرف آنها به دلیل قیمت اقتصادی تر آنها بسیار زیاد است . پلیکا سمنان و اسمهایی این چنینی که خیلی به دنبال اسم و رسم نیستند محصولات خود و به ویژه لوله پلیکا را به صورت کیلویی به فروش میرسانند . مثلا در حال حاضر قیمت هر کیلو لوله پلیکا در حدود ۳۰۰۰۰ هزار تومان میباشد . البته قیمت فوق برای عمده فروشی بوده و مسلما در فروشگاه لوله و اتصالات به صورت متری و شاخه ای به فروش میرسد . این لوله ها بعضا دارای مهر استاندارد اصل , استاندارد تقلبی و یا بدون مهر استاندارد میباشند.
لوله های گرانول نیز نوعی از لوله های پلیکا هستند که با مواد دست دوم یا ترکیب آنها با مواد نو تولید شده و تنها برای لوله کشی هواکش مناسب میباشند. قیمت این لوله ها نیز نسبت به قیمت لوله پلیکا فاضلابی هم از نظر وزنی و هم به صورت شاخه ای کمتر بوده و تقریبا در حدود ۵۰ درصد ارزانتر میباشند.
قیمت لوله پلیکا
قیمت خرید لوله های PVC یا پلیکا هم به برند و هم به مواد اولیه و وزن لوله پلیکا بستگی دارد. از لحاظ فنی لوله های پی وی سی به ۳ نوع لوله پلیکا هواکشی , لوله پلیکا فاضلابی و لوله پلیکا آبرسانی تقسیم بندی میشوند. البته ممکن است در برخی موارد بتوان از انواع مختلف در کاربردهای گوناگون نیز استفاده کرد, اما به طور کلی استفاده لوله پلیکا معمولی در فاضلاب کشی و آبرسانی و کاربرد لوله پلیکا فاضلابی در لوله کشی آب اشتباه بوده و به طور کلی استفاده و خرید لوله پلیکا برای آب گرم نیز غلط است.
از لحاظ قیمت کمترین قیمت را لوله های هواکشی, سپس لوله های فاضلابی و در مرتبه بعدی لوله های فشار قوی و UPVC دسته بندی میشوند. اتصالات لوله پلیکا نیز به همین ترتیب تقسیم بندی قیمت میشوند.
در حال حاضر برای خرید قیمت لوله پلیکا فشار ضعیف سایز ۱۱۰ که پرمصرف ترین است در حدود ۱۸۰ تا ۳۰۰ هزار تومان, قیمت لوله پلیکا فاضلابی بین ۳۵۰ تا ۶۵۰ هزار تومان و قیمت لوله پلیکا فشار قوی ۱۱۰ در حدود ۷۰۰ تا ۹۵۰ هزار تومان نوسان قیمت دارند.
معمولا در کارهای عادی ساختمانی از لوله پلیکا معمولی استفاده میشود. این لوله ها اگر برند مشهوری نداشته باشند و استاندارد باشند در مقدار بالا به صورت کیلویی و در قیمت خرده فروشی به صورت شاخه ای یا متری به فروش میرسند. لوله پلیکا معمولی هم قیمت خرید مناسبی دارد و هم برای مصارف ساختمانی فاضلاب و هواکش کاربردهای وسیعی دارند. از این رو در فروشگاه لوله اتصالات در سطح شهر به وفور یافت میشوند. برای خرید لوله پلیکا با سایز و شرایط خاص بایستی به بازار و اماکن خاصی مراجعه نمایید.
خرید لوله پلیکا
در لوله کشی ساختمانهای نوساز برای لوله کشی فاضلاب در حال حاضر یا از لوله پوش فیت استفاده میشود و یا از لوله اتصالات پلیکا نیمه قوی فاضلابی و این مساله موجب شده است که با توجه به قیمت و کیفیت رقابت سختی بین برندهای مختلف پوش فیت و لوله پلیکا برقرار باشد. از این رو بسیاری از کارخانجات با سابقه با افزایش کیفیت اقدام به تولید لوله اتصالات پلیکا در سطح بالا کرده تا توان رقابت با محصولات پوش فیت را داشته باشند و از طرفی از لحاظ هزینه و قیمت لوله کشی ساختمان توجیه اقتصادی داشته باشند. لوله پلیکا گلپایگان, داراکار, پارس پلاست, یاس سمنان, وینوپلاستیک, مدل پلاستیک,ناردین, یزد لوله, نیوپلیکا,پلی سازان از برندهای مشهور در این زمینه هستند که هم از نظر قیمت و هم قابلیت استفاده در لوله کشی فاضلاب قابل استفاده و مطمین میباشند. انواع اتصالات لوله پلیکا با برندهای مختلف نیز به نسبت قیمت لوله و کیفیت ان نرخ گذاری میشوند.
البته لوله پلیکا کاربردهای دیگری نظیر لوله کشی هواکشی یا آبرسانی و حتی مصارفی مانند پوشش و غلاف یا ساخت لوازم دکوراتیو و تزیینی هم دارند که بسته به نوع مصرف, در تهیه و خرید لوله پلیکا میتواند اثرگذار باشد.
ویژگی های لوله پلیکا
۱.کیفیت آب:لوله پلیکا تاثیر منفی بر روی کیفیت آب نمیگذارد .
به طوری که میتوان اطمینان حاصل کرد که مقادیر سرب، قلع و سایر عناصر سمی نظیر جیوه ، کرم ، کادمیم و باریم زیر حدود مجاز استاندارد می باشند .
۲-مقاومت شیمیایی:لوله u-pvcدر برابر مواد روغنی الکی و بعضی اسید ها مقاوم است . برای کار های معمول ابرسانی در برابر مواد موجود در اب و خاک بسیار مقاوم است .
۳-مقاومت بالا در برابر وزن سبک:مقاومت بالای این لوله ها سبب کاهش ورن و سبکی ان شده است که جنبه ایمنی بالایی دارد. به راحتی میتوان حمل و نقل کرد وبه اسانی با ان کار کرد.
۴- مقاومت در برابر شعله: لوله PVC به سختی اتش میگیرد .درجه حرارت شعله ور شدن خود به خودی ان۴۵۴درجه سانتی گراد تخمین زده شده است.
به علاوه در هنگام شعله ور شدن گازHCLازاد میکند که این گاز از ورود O2به محل شعله جلوگیری میکند و سبب خاموش شدن اتش میشود به همین دلیل به این لوله ها خود خاموش شونده نیز میگویند. از لوله پلیکا در مصارف اب و فاضلاب هم شهری استفاده میشود.